Wie ben ik

Ik ben Hanneke Engel-van Vliet, geboren in Rijswijk in 1963. Na een vakopleiding in de mode ben ik een aantal jaren bezig geweest met het zelf maken van kleding en het lesgeven op dat gebied.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo heb ik uiteindelijk toch mijn oude liefde voor klei weer opgepakt. Na o.a. de driejarige vakopleiding bij SBB in Gouda te hebben gevolgd besloot ik van de keramiek mijn beroep te maken.

Na eerst in Waddinxveen een atelier aan huis te hebben gehad ben ik in 2009 een bedrijfsruimte gaan huren in Hazerswoude-Rijndijk. In 2015 zijn mijn man en ik verhuisd naar een oud woon/winkelpand Ouderkerk aan den IJssel. Vanaf september 2016 is mijn atelier in de voormalige winkel aan de Dorpsstraat 30 in gebruik. Ik heb een etalage, en na telefonische afspraak bent u van harte welkom.

Deel deze pagina op uw:
Facebook Twitter Linkedin

Hanneke van Vliet

Dorpsstraat 30 • 2935 AC • Ouderkerk aan den IJssel
T: +31 (0)6 21 2145 75 • E: hanneke@hannekevanvliet.nl

Hanneke van Vliet

Dorpsstraat 30
2935 AC
Ouderkerk aan den IJssel
T: +31 (0)6 21 2145 75
E: info@hannekevanvliet.nl

 

© 2016 Hanneke van Vliet | Realisatie: Makari.nl